Васил Божков е смешен, а Слави е лъжец!  Това отсече

...
Васил Божков е смешен, а Слави е лъжец!  Това отсече
Коментари Харесай

Луна избухна: Васил Божков е смешен, а Слави е лъжец!

Васил Божков е комичен, а Слави е измамник!  Това отсече фолк-звездата Луна, която не си поплюва да споделя това, което мисли, видя HotArena.

Блондинката изригва против всеки, който има мераци за власт и е подготвена за борби. Според нея нито предприемачът Васил Божков, нито шоуменът Слави Трифонов имат мястото на значими постове в страната.

Луна не се отхвърля от мераците да бъде първата жена, президент в България.  От няколко години изпълнителката на ретро шлагера „ Бягайте крачета “  дава звук на претендент президентската си акция. Певицата не стопира да зове сама себе си „ Луна-президент “, даже в народен ефир. Чалгарката е уверена, че е единствената, която ще способства за спокойния живот на сънародниците.

След присъединяване си във ВИП Брадър, където Луна получиха подправено предложение за брак от подправения Бойко Борисов в лицето на артиста Ненчо Балабанов, русокоската  изпя шлагера „ Луна-президент “.

Тя смята парчето за емблематично. По думите й песента има за цел да осмее политиците. В една от последните й изяви в шоуто „ Като две капки вода “, Луна непосредствено попита в очите Рачков дали желае да й бъде вице. „ Обещавам ти. Ще ти бъда вице “, сподели   комикът,  написа „ България Днес “.  Преди дни Луна бе видяна и на антиправителствените митинги в центъра на София.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР